Meubeltrend: industrieel

Het wordt komend jaar dé meubeltrend, namelijk de industriële look. Weg met alle tierlantijntjes, hoe strakker hoe beter. Deze trend speelt erg in op de combinatie van verschillende materialen. Hierdoor krijgt het interieur een strakke, maar toch sfeervolle uitstraling. Alles is in deze meubeltrend ook toegestaan en wij hebben de opvallendste meubelstukken voor jou uitgekozen.

Boekenkast
Heb jij nog een ouderwetse boekenkast in de kamer staan? Het kan ook anders! Koop een paar oude pijpen, verf ze in de gewenste kleur en bevestig ze aan de muur. En voilà: je hebt een hypermoderne boekenkast. Scheelt ook nog eens ruimte in je kamer.

mason jar lichtenMason jar
Je kent ze vast wel: de mason jar potten. Leuk als decoratie in je kamer, gecombineerd met gezellige kaarsen of gewoon met een paar geurige bloemen erin. Hier worden ze echter totaal anders gebruikt, namelijk als lampen. Hoe leuk is dat? En je kunt natuurlijk verschillende soorten potten gebruiken, dus je kunt ze ook nog aanpassen naar je eigen smaak.

koffietafel op rolletjesLoopt op rolletjes
Tafeltjes die stil staan zijn niet meer hip. Tegenwoordig mag alles rollen, van je koffietafel tot aan je bed. Zet er een paar ouderwetse wieltjes onder in combinatie met robuust hout en je hebt de industrial look meteen te pakken. Kun je ook nog makkelijk je meubels verplaatsen tijdens het stofzuigen.

Archiveren
Ook deze heb je vast wel eens gezien, van die grote oude archiefkasten. Het liefst in een donkere kleur en met hier en daar wat deuken in het staal. Ontzettend handig door alle lades om van alles in te stoppen. En bovendien ziet het er ook nog eens heel stoer uit.

We hopen dat je hiermee een beetje inspiratie gekregen hebt om je eigen industriële look te creëren, want zoals je ziet kan en mag alles!

Leave a Reply